Ons eerste en enige toernooi was in Peize, zond...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR F5 - Nieuw Roden F2 3-6

Sat 19 May, 21:30

Vol goede moed ging ONR F5 van start voor de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Nieuw Roden F2. In het begin van de wedstrijd was Nieuw Roden de sterkere partij. Na bijna 5 minuten spelen was het 0-1 door een mooi doelpunt van Nieuw Roden waar onze doelman Ward niets aan kon doen. Vervolgens bleef Nieuw Roden maar aanvallen en hadden Stef, Ruben, Matthijs en Merijn het erg druk in de verdediging. Helaas kon de verdediging en ook Ward het tweede doelpunt niet voorkomen, 0-2. In het tweede deel van de eerste helft kwam ONR meer in de aanval, de eerste corner leverde een schot van Steijn op de paal, een doelpunt voor ONR hing in de lucht. Na mooie acties van Karen en Anniek kwam Mees aan de bal en maakte een fraai doelpunt, 1-2. Mees had de smaak helemaal te pakken en direct na de aftrap van Nieuw Roden veroverde hij de bal en ging met een solo op weg naar het doel en schoot net naast het doel (bijna 2-2). Diverse kansen en goede acties volgden maar helaas geen doelpunt voor ONR. Nieuw Roden kreeg vlak voor rust nog een kans en de verdediging van ONR werd volledig uitgespeeld en een fraai doelpunt volgde, 1-3.

Na rust ging ONR weer fanatiek in de aanval en dit leverde weer wat kansen op. De verdediging van ONR was even onderbezet en een uitbraak van Nieuw Roden leverde een doelpunt op, 1-4. ONR liet het hier niet bij zitten en de aanval werd door Merijn, Steijn en Mees weer vol ingezet met als resultaat een fraaie schuiver van Mees, 2-4. Vervolgens werd er weer vol op de aanval gespeeld wat de nodige risico’s bracht achterin. Ward, Stef en Ruben moesten de nodige reddingen verrichten maar konden niet voorkomen dat Nieuw Roden nog twee doelpunten maakten, 2-5 en 2-6. In de laatste minuten liet ONR nog even zien over zeer veel talent te beschikken. Door een geweldig samenspel en een goede pass van Merijn, maakte Steijn een mooi doelpunt. De einduitslag kwam hiermee op 3-6.

Bij de penalty serie begon de wedstrijd weer overnieuw, en ook hier een uitslag van 3-6.

(NR op de lat (0-0); Ruben scoort (1-0); NR scoort (1-1), Steijn mist (1-1); NR scoort (1-2); Stef redding Keeper (1-2); NR scoort (1-3); Mees schiet op de lat (1-3); NR scoort (1-4); Anniek, redding keeper (1-4); NR scoort (1-5); Karen scoort fraai (2-5); NR op de lat (2-5); Merijn op de paal (2-5); NR scoort (2-6); Ward scoort strak (3-6); NR op de paal (3-6))